Aquestes tisanes, te o infusions són molt bones per tractar els símptomes de pesadesa a l'estómac
- Infusió de carxofera: és ideal per després de dinar platerets molt greixosos com ser carn vermella, formatges curats, fregits o fast food. Només has de preparar-la amb un grapat de carxofera o de boldo i menta.
- Infusió de camamilla i anís: col·loca en una tetera una culleradeta de flors de camamilla, una de llavors de fonoll, una de ulmària, un d'arrel d'anís i una d'alquilea. Aboca mig litre d'aigua i aboca-hi. Deixa per cinc minuts i servir. Pots beure fins a tres tasses per dia (no recomanada per a dones embarassades).
- Infusió de romaní: en una cassola posa a bullir un litre d'aigua. Quan trenca el bull, afegeix quatre cullerades de romaní (les fulles) i deixa uns quatre minuts. Tapa i deixa que reposi pel mateix temps. Després cola i beu el líquid resultant durant tot el dia, quan tinguis set. Si vols, pots afegir algunes gotes de suc de llimona. A més d'ajudar en la pesadesa d'estómac, és un remei infal·lible per l'halitosi (si la consumeixes durant nou dies seguits).
- Tisana d'anís verd amb canyella: deixa de banda el cafè o el te comú per aquesta infusió, deliciosa, amb un sabor diferent. Porta algunes llavors d'anís, canyella en branca, ratlladura de taronja i ribosa. També serveix per al problema dels gasos i a calmar l'ansietat o l'impuls per menjar coses dolces de postres o en qualsevol moment del dia.
Molt bones festes i bon nadal!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada